Verwijderen zweetvlekken uit kleding

Een vetvlek uit kleding verwijderen is niet zo moeilijk. Volg deze video met onderhoudstips van. Zweetvlekken verwijderen uit kleding is mogelijk op verschillende manieren. De meest voorkomende methode voor het verwijderen van zweetvlekken is het behandelen van de door zweet aangedane kledingstukken met azijn en koud water. Zweetvlekken verwijderen praktische tips. Heb je geen Vanish bij de hand? Dat is niet zo erg, want we kunnen je al enkele tips geven. Andere tips om vlekken te verwijderen.

Zweetvlekken en zweetlucht uit kleding krijgen Cleanipedia

Zweetvlekken verwijderen: we proberen het allemaal te vermijden, maar soms vallen kan het gebeuren dat je een gele zweetvlek spot in je favoriete witte blouse. Hoe vetvlekken verwijderen uit kleding? Inkt uit kleding verwijderen: watervaste stift. Greenhouse tip 9 wassen. 1: How to remove permanent marker. Kleding wassen met een scheutje azijn. Remove ink/ball point pen from suede leather. Nagellak vlekken Verwijderen - de gouden raad Van Tante kaat. Hieronder lees je tips om bloedvlekken uit je kleding te verwijderen. Gebruik echt alleen koud water. Warm en lauw water zorgen er namelijk voor dat de vlekken moeilijker uit de kleding verwijderd kunnen worden.

verwijderen zweetvlekken uit kleding
De beste tips om vlekken uit kleding te verwijderen

Inktvlekken uit kleding verwijderen - wikihow


Inktvlekken uit kleding verwijderen. 3 Methoden:nieuwe inktvlekken opdeppen haarspray op basis van alcohol gebruiken de vlek deppen met andere reinigers. Het maakt daarbij niet uit van welke stof het kledingstuk eiwitten gemaakt. Het verwijderen van nieuwe vlekken is veel gemakkelijker dan het. Gelukkig zijn deze vlekken met de juiste methodes en verkoudheid technieken eenvoudig te verwijderen en hoef je die t-shirts niet langer onder een jasje te verbergen. In dit artikel lees je hoe je zweetvlekken uit kleding krijgt zodat je kleding er weer fris en netjes uitziet. Vetvlekken verwijderen uit kleding. Hoe verwijder je zweetvlekken uit je kleding? Hoe kun je vlekken verwijderen uit kleding?


Bloedvlekken verwijderen uit textiel - vlekken verwijderen


Bedankt allemaal Groet Birgit Rapporteer door verwijderd - 11 jan. 2012 om 14:45 0 Antwoorden / 0 Vragen 0 Een papje maken van wasmiddel voor de witte was, dit op de vlekken smeren en een nacht laten intrekken, daarna op de normale manier wassen in de wasmachine. Succes Rapporteer door verwijderd - 11 jan. 2012 om 15:40 0 Antwoorden / 0 Vragen 0 zwemmer schreef op woensdag, 14:08: Het lijkt mij dat deodorant zweetlucht niet bestrijdt maar probeert te overspelen. Zwemmer Ben toch wel happy dat er deodorants zijn. Mensen hebben toch wel vaak een penetrante geur en dan ruik ik liever een deodorant dan zweet. 2012 om 16:03 0 Antwoorden / 0 Vragen 0 ik had ook een stel praktisch nieuwe witte blouses die langs de hals flink vergeeld waren. Had van alles geprobeerd, behalve de bleekwater truuk. Toen heb ik ze maar geverfd met textiel verf voor de wasmachine.

Mijn ervaring met ossegalzeep is dat bij intrekken de (katoen) vezel wordt aangetast waardoor er binnen de korste keren gaten in stof vielen op de behandelde plaatsen. 2012 om 14:08 0 Antwoorden / 0 Vragen 0 Het lijkt mij dat deodorant zweetlucht niet bestrijdt maar probeert te overspelen. Zweten doe je als gevolg van een innerlijke inspanning of spanning. Dat blijft ook als je er een luchtje op doet. De deodorant maakt de zweetvlekken mogelijk nog erger en moeilijker verwijderbaar. Dus als je veel zweet is er meer aan de hand. Een goede deodorant is alleen nuttig als extra parfumering van een frisse huid.

Er wordt wel veel oneigenlijk gebruik van gemaakt en er worden oneigenlijke kwaliteiten symptomen aan deodorant toegekend. Zwemmer Rapporteer door verwijderd - 11 jan. 2012 om 14:37 0 Antwoorden / 0 Vragen 0 Transpireren doe je volgens mij toch wel, zijn de klieren in de oksels verwijderd, dan transpireer je waarschijnlijk weer meer op andere plekken zoals rug en borst. Mijn vriend heeft ook een te hoge bloeddruk, dus ook daarom transpireert hij meer dan normaal. Ik heb net ossengalkzeep gehaald, ga dat proberen. Hoop dat het helpt.

Zo krijg je zweetlucht uit kleding


En geen bont maar wit wasmiddel gebruiken omdat de beste witmakers pas boven de 70 graden werken. 1 keer wassen op 95 is vaak voldoende om weer maandenlang op 60 te kunnen maar zo krijg je het er wel uit. Alleen kan het elastiek van mijn onderbroeken niet hoger dan 60 dus die hoef ik nooit meer uit te trekken, gaan vanzelf. Dus denk daar aan. 2012 om 13:05 0 Antwoorden / 0 Vragen 0 heel veel witte blousjes en t-shirten kun je echt niet op 95 graden wassen. 2012 om 13:11 0 Antwoorden / 0 Vragen 0 ik hoorde van een stewardess dat zij de witte was doet met een vaatwastablet en dat haar stralend witte klm bloesjes stralend wit worden en daarna blijven.


2012 om 13:25 0 Antwoorden / 0 Vragen 0 hoi cococat, in een emmer koud water een stevige geut bleekwater doen, laat gerust een dag staan, bij witte was op 60 mag je ook geregeld bleekwater toevoegen, geeft mooi resultaat, niet nadelig voor het wasmachien. Dit deed mijn oma ook altijd. Succes Spirou rapporteer door verwijderd - 11 jan. 2012 om 13:33 0 Antwoorden / 0 Vragen 0 iljaha schreef op woensdag, 13:11: ik hoorde van een stewardess dat zij de witte was doet met een vaatwastablet en dat haar stralend witte klm bloesjes stralend wit worden en daarna blijven. Grappig eigenlijk: in een ander topic hier wordt gezegd dat vaatwasserrubbers kapot gaan van vaatwastabletten, en nu blijkt dat het weer goed werkt om witte bloesjes wit te houden. ) Rapporteer door verwijderd - 11 jan. 2012 om 13:50 0 Antwoorden / 0 Vragen 0 ik ken iemand die de oksel zweetklieren heeft laten verwijderen. Simpeler is het om gekleurde hemden.

Handig: de beste tips voor het verwijderen van vlekken uit

2012 om 13:26 0 Antwoorden / 0 Vragen 0, in ben in ieder geval weer wat adviezen wijzer die ik kan uitproberen. Rapporteer door verwijderd - 11 jan. 2012 stat om 12:47 0 Antwoorden / 0 Vragen 0 ik heb ooit jaren geleden een tip gekregen die wel werkt: spuit de vlek goed in met glansspoelmiddel voor de vaatwasser. Laat een halfuurtje intrekken en dan gewoon in de wasmachine. Dit moet je doen zodra je dit soort vlekken ziet verschijnen. Bij heel oude vlekken van maanden oud, werkt het minder. Je krijgt ze dan niet helemaal weg. 2012 om 13:01 0 Antwoorden / 0 Vragen 0 95 graden wassen.

verwijderen zweetvlekken uit kleding
Hoe haal ik de gele (oksel)vlekken uit kleding

De geur van mottenballen verwijderen - tips van Tante kaat

De vraag kan niet meer worden beantwoord. Tijd kwaliteit door verwijderd - nederland 10 jan. 2012 om 13:04 0 Antwoorden / 0 Vragen 0, je kunt het met azijn proberen of met ammoniak. Hier lees je hoe. Rapporteer door verwijderd - 10 jan. 2012 om 13:05 0 Antwoorden / 0 Vragen 0 cococat, sorry, reageer alleen maar in de hoop dat je een antwoord krijgt op dit probleem; mij is het nooit gelukt om met wat dan ook die vlekken eruit te krijgen en bij het strijken kwam. Kreeg alleen advies van dokter dat mijn man zich kon laten helpen met Botox injecties om de zoveel tijd. Tja, dat was een leuke oplossing voor de portemonne. 2012 om 13:08 0 Antwoorden / 0 Vragen 0 probeer het anders eens met ossegalzeep, zie link; klik hier.


Iedere zaterdag.05 uur. Gele vlekken in t-shirts verwijderen, mijn vriend is transpireert nogal. Als ik witte kleding van hem in de was heb zitten, zitten er vaak gele vlekken in bij de oksels, mengeling van deodorant en zweet. Ik heb geprobeerd dit eruit te krijgen. Ik gebruik vanish, was voor, week in de biotex, was het op luiheid 60gr, maar nee het gaat er niet uit. Heb deo voor hem gekocht waar je zogenaamd geen vlekken van krijgt, werkt ook niet. Weet iemand hier een middeltje voor? Ik vind het zonde om elke keer de kleding maar weg te gooien. Deze vraag is gesloten.

Archief Tips - tante kaat

4, zodra de muffe geur is verwijderd, hang je kleren in een zonnige ruimte en zorg ervoor dat ze goed drogen. Wanneer het droog is, kunt u kleding parfum gebruiken. Voordat u ze terug in de kast, zich te ontdoen van de vochtigheid daar, zoals de kast kan verantwoordelijk zijn voor vreselijke geur uw kleding te zijn. Hiertoe laat de deuren en laden open gehouden gedurende 5 uur leas met plantaardige kool puist binnen. 6, als de geur komt terug in een paar dagen, kan het zijn dat de kleren schimmel - om zich te ontdoen van, laat de kleren in lauw water met azijn gedurende dertig minuten, met een kopje bicarbonaat natrium. Als u wilt om dergelijke artikelen te lezen. Hoe te verwijderen muffe geur van kleding met azijn, raden wij u bladeren rond ons huis schoonmaken categorie. Delen op sociale netwerken: Verwant.


verschijnen? Opbergen van kleding lang is een van de belangrijkste oorzaken, maar ook het verlaten kleren in de wasmachine voor lange uren nadat het voltooid of op te slaan informatie mag niet volledig gedroogd. Het antwoord is niet spuiten wat parfum als sommigen denken, als de geur blijven behouden, zijn er een aantal eenvoudige home-made oplossingen voor verwijderen muffe geur uit kleding met azijn, die m zou willen laten zien. Je hebt nodig: Agua, bicarbonato vinagre, te volgen stappen: 1, allereerst moet u controleren of de kleren voorwerp in kwestie heeft mal voor het feit dat in de kast te lang bewaard. Als dit het geval is, was het alvorens het in de wasmachine, verwijdering van de matrijs met detergent en een borstel. 2, een goede truc om muffe geur verwijderen uit kleding met azijn is ook natrium bicarbonaat gebruiken. Je hoeft alleen maar om te mixen 1/3 kopje bicarbonaat natrium in een kopje azijn en giet het mengsel in het doseerbakje. Als u wilt kunt u wasverzachter gebruiken, maar als je dit niet doet, maak je geen zorgen, zal je kleren geen geur van azijn. 3, als je eenmaal klaar bent met het wassen, neem je kleren uit de wasmachine en zorg ervoor dat ze niet meer ruiken, als ze ruiken, herhaal het proces zo vaak als nodig.
Verwijderen zweetvlekken uit kleding
Rated 4/5 based on 837 reviewsRecensies voor het bericht verwijderen zweetvlekken uit kleding

 1. Fejana hij schrijft:

  Is het toch een hardnekkige vlek? Behandel dan de vlek eerst met eucalyptusolie, glycerine. Drie tips uit Oma weet raad om deze vlekken te verwijderen : Gele zweetvlekken verdwijnen als je ze laat weken in twee delen.

 2. Exaheh hij schrijft:

  H jakkes, heb je net je sportkleding gewassen, zit er nog een geurtje aan. Zo krijg je voorgoed die nare zweetlucht uit kleding! Gewoon de wasmachine in, lippenstift wast er meestal makkelijk uit.

 3. Lysely hij schrijft:

  Wij leggen je in dit artikel uit hoe je bloedvlekken dan. Vlekken verwijderen is geen probleem als je huishoudPlaza kent. In onze vlekkengids vind je namelijk een tip voor bijna elke vlek. Heb je dus een vlek, kijk dan snel.

 4. Kyxuzud hij schrijft:

  Wat is de beste behandeling voor jouw vlek? Een handige vlekkenwijzer met tips en trics hoe de meest voorkomende en ook hardnekkigste vlekken uit kleding te krijgen. Wist je dat je verse bloedvlekken nooit mag behandelen met warm water? Je maakt het dan alleen maar erger.Jouw feedback:

Uw e-mail zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

U kunt maximaal vier foto's van de formaten jpg, gif, png en maximaal 3 megabytes bijvoegen: