Pijnscheuten onderbuikHet kan echter ook betekenen dat er iets ernstiger gaande is, zeker wanneer het niet het gevolg is van een blessure of activiteit. In je benen bevindt zich een netwerk van (slag)aders die bloed van en naar je hart voeren. Aders die je onder de huid ziet liggen noemen we oppervlakkige aders. Een soort kleine kleppen zorgen ervoor dat bloed enkel in de juiste richting kan stromen. Door schade aan de aders kan echter stolling ontstaan met een diepe veneuze trombose (DVT) als gevolg. Dit zal dan weer leiden tot pijn in de kuiten en zwelling in de benen.

Steken in onderbuik : oorzaken van stekende pijn in onderbuik

Wanneer je nieren ontsteken en opzwellen, zal dit ongemak in je rug veroorzaken. Ook wanneer een gezwel in de nieren groot genoeg gegroeid is, kan het dieet klachten ter hoogte van de rug veroorzaken. Intense pijn in de buik. Soms is er geen duidelijke oorzaak te vinden voor buikpijn. Het ongemak kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden door problemen in andere organen, zoals de nieren, de longen of de baarmoeder. Pijn in het kwadrant rechtsonder kan ook wijzen op een ontstoken appendix, wat betekent dat je dringend een operatie nodig hebt. Pijn in het kwadrant rechtsboven kan dan weer wijzen op galblaasproblemen. Pancreatitis (ontsteking van de alvleesklier) zal zich op zijn beurt eerder manifesteren in het bovenste deel van de buik (en ook het bovenste deel van de rug). Als laatste zal ondraaglijke pijn in de ingewanden een teken zijn van een ontsteking van de lever als gevolg van hepatitis. Pijn aan de kuiten, vaak krijg je pijn aan je kuiten na een lange dag werken (of wanneer je een steile trap koolhydraten beklommen hebt).

pijnscheuten onderbuik
Pijn Benen: Pijn in onderrug met uitstraling naar benen

Pijn onderbuik : 15 oorzaken oplossingen bij lage buikpijn


stat />

Het kan het voorteken zijn van een directe of toekomstige hartaanval. De pijn verkoudheid in de borst die gepaard gaat met hartaanvallen manifesteert zich ook op verschillende plaatsen op bovenlichaam: de schouders, de armen, de buik, de onderkaak of de keel. Als je opeens schouder- of kaakpijn ervaart, stop dan meteen waarmee je bezig bent, breng iemand op de hoogte en zoek zo snel mogelijk medische hulp. Lage rugpijn, lage rugpijn komt zeer vaak voor. Het kan evenwel ook een teken zijn dat er meer aan de hand is dan enkel stramme spieren. Pijn in de rug kan ook wijzen op een probleem met de nieren. Het kan gerelateerd zijn aan nierstenen. Deze verdwijnen echter meestal vanzelf (hoewel zeer pijnlijk).Pijn in de lies rechts


Maar na de operatie heb ik al 6 dagen antibiotica via mijn infuus gehad, en dat was volgens mij een redelijk uitgebreide. Dit was omdat niet alleen me blindedarm ontstoken was, maar al mijn darmen, en er zat ook pus in mijn buik dus waarschijnlijk was de blindedarm geperforeerd, dus vandaar de antibiotica. Toch heb ik nog pijn bij de stoelgang en het plassen. De arts in het ziekehuis zei dat de blindedarmonsteking er waarschijnlijk al erg lang zat, waardoor mijn hele buikvlies daarop ingesteld was, en nu moet het dus allemaal opnieuw vormen ofzo waardoor dat pijn doet, maar ze wist het niet zeker. Volgende week moet ik weer terug, en dan gaan ze (weer) bloedprikken, hopen dat daar wat uitkomt! In ieder geval wel top dat het bij jou helemaal weg is! Salsagirl, geplaatst: 19:56 @Tim: ik moest een blindedarmoperatie ondergaan omdat hij ontstoken was.

Wel kan het een wat trekkend gevoel geven in de buikwand. Een paar dagen later na de uitslag had ik bloed in m'n urine (2 maanden na de operatie). Hiervoor heb ik een antibiotica gekregen. Die sloeg gelijk aan en heb daarna geen last meer gehad. Ik vermoed dat er ook een tijdje ontstekingscellen rondzwierven in m'n onderbuik,de periode na de operatie, vanwege die blindedarmontsteking. M'n arts beaamde dat ook.

Dus ik denk dat het nu door die antibiotica opgelost. Hopelijk kan je hier wat mee, goed opletten of er bloed in de urine erkte! Mariska, tim11, geplaatst: 11:35, waarom afvallen moest u onder de blindedarmoperatie? Waarom is bloed in de urine gevonden? Geplaatst: 13:28 bedankt voor je reactie! Jaa ik kijk ook elke dag inderdaad of er bloed in me urine zit.

17 Tips om Snel je hoge

Ik ben zelf ook 2 weken geleden (vrijdag 11 maart) geopereerd aan mijn blindedarm, en ik heb nu ook nog steeds pijn voor, bij en na het plassen. En als ik dan een kwartiertje plat ga liggen trekt het weer weg. Heb jij dit ook? Het lopen is na het plassen bijna niet te pijn doen. Ik ben al getest op blaasontsteking maar ze konden niks vinden. Mvg, robin salsagirl, geplaatst: 9:32. Hoi robin, doormiddel van de echo was te zien dat onder het litteken bij m'n navel een bloeduitstortinkje zit. Maar dat schijnt niet zeldzaam te zijn alleen heeft het wat tijd nodig om te genezen. Volgens de arts kan dit niet de oorzaak zijn van die steken.

5 recepten met maar 5 ingrediënten - lekker en Simpel

Ik ben daarvoor onderzocht door de arts. Mijn urine en uitstrijkje is onderzocht. Wel een echo gehad, daar moet ik nog de uitslag van krijgen. Maar die assistente zag niks bijzonders op de echo. Heeft iemand psoriasis ervaring met deze pijn? En zo ja, enig idee wat het zou kunnen zijn zodat artsen eventueel wat gerichter kunnen zoeken. Want voor de artsen is het een raadsel. Geplaatst: 15:04, heb je er nog steeds last van? En ben je er al achter wat het is?Registreer, informatie, zoeken, actieve onderwerpen, links, inloggen. Index interne ziekten infectieziekten stekende pijn in onderbuik 8 weken na blindedarmoperatie. Auteur, onderwerp: Stekende pijn in onderbuik 8 weken na blindedarmoperatie salsagirl, geplaatst: 21:09 hallo beste allemaal, ik maak mij best zorgen. Net na de blindedarmoperatie had ik erge steken in m'n onderbuik. Nu nog steeds,wel minder heftig maar kan dan niet lopen van de pijn. Vooral net snel voor,tijdens en na de stoelgang en tijdens het plassen is het erg. Ik heb geen koorts maar slik imuran en dat is afweeronderdrukker dus bepaalde signalen van infectie krijg ik niet. Het is een scherpe pijn bij m'n blaas en rondom m'n eileiders en endeldarm. Het is net alsof iemand daar aan het snijden is, van die pijnscheuten en zo scherp.

10 tips tegen muggen: de beste

Meer dan alleen pijn op de borst. Ook al kennen we pijn op de borst als teken dat er is mis loopt met het hart, dit is toch niet het enige teken dat je vertelt dat er iets gaande. Stel je het volgende scenario voor: stoomapparaat Het is een hete zomerdag en je zweet terwijl je het gras maait. Je stopt en dept het zweet van je voorhoofd. Maar opeens begint je kaak pijn te doen. Omdat iedereen steeds leert dat enkel pijn in de borst iets is om je ongerust over te maken, denk je dat er geen probleem. Je denkt dat je gewoon je kaken hebt overbelast door de stress op het werk. Jammer genoeg kan kaakpijn echter wel een teken zijn dat er wat fout loopt met je hart.door een onverklaarbare reden weg. Er zijn echter 10 mysterieuze pijnen die je niet zou mogen negeren. Lees verder om te weten te komen welke dit zijn. Deze pijnen kan je best vergelijken met een vreemd geluid dat je wagen af en toe maakt. Het maakt een zoemend of fluitend geluid, maar verdwijnt dan weer even snel als het gekomen was. Diegene onder ons die geen monteur zijn, laten dit voor wat het is en stellen geen verdere vragen. Maar, net zoals bij je wagen, zullen de pijnen in je lichaam steeds erger worden en zijn ze meestal het teken van een veel groter onderliggend probleem. Ook al is niet elke pijn het teken van een onderliggend noodgeval, toch mogen sommige pijnen niet genegeerd worden. Ook al gaan zeer weinig mensen graag naar de dokter, toch zijn er nog minder dokters die graag een noodgeval behandelen dat, indien het eerder was behandeld, niet geresulteerd was in een kwestie van leven en dood. Maar wat zijn nu precies die mysterieuze pijnen die niet genegeerd mogen worden?
Pijnscheuten onderbuik
Rated 4/5 based on 500 reviews
Recensies voor het bericht pijnscheuten onderbuik

 1. Epirody hij schrijft:

  Kan sindsdien niet meer goed voelen dat ik naar de wc moet. Yvonne, 09:11 3, ik heb sinds maandag stekende pijn in onderbuik, soms rechts en soms links. Jessica, 08:57 9, ik heb al 5 dagen last van stekende pijn in mijn onderrug en ook buikpijn.

 2. Ecymy hij schrijft:

  Ontwikkelt dit slijmvlies zich naar boven, dan zijn de gevolgen zo mogelijk nog erger. Pijnlijke maandstonden kunnen symptoom zijn van veel ernstigere aandoeningen als endometriose. . Indra macias, 19:52 7. Zou ik mij zorgen moeten maken, kan het aan iets anders liggen dan mijn maandstonden?

 3. Ypefig hij schrijft:

  Nu heb ik gemeenschap gehad na me menstruatie week en slikte net weer 2 dagen de pil. 1 keer drie dagen achter elkaar, de vierde een maand geleden en de 5de gister. Buikpijnen kan zowel acuut als chronisch zijn.

 4. Asepipit hij schrijft:

  Dit gaat nu gelukkig beter, maar nu dit voor terug gekregen. Pijn in je onderbuik en koors kunnen op verschillende oorzaken wijzen. Die zich manifesteert bij het uitblijven van je menstruatie.

 5. Gesufuka hij schrijft:

  Nu dwaalt het een beetje erg door me heen dat ik eventueel zwanger kan zijn maar het kan ook een infectie zijn zoals blaasonsteking etc daar heb ik snel last van. Maar ik heb wat stress rn moeilijke periode waar ik nu in zit en dat weet een lichaam denk ik toch altijd. Word niet doorverwezen naar uroloog en kno arts kon ook niets vinden. Wordt niet tijdig ingegrepen dan zal bij iedere menstruatie een bloeding in je bekken ontstaan, met hevige pijn in je onderbuik.Jouw feedback:

Uw e-mail zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

U kunt maximaal vier foto's van de formaten jpg, gif, png en maximaal 3 megabytes bijvoegen: